review keratine

Maison BU legt de nadruk op U, de gast. Maison BU staat voor een zeer persoonlijke beleving.

Na jarenlang te kiezen voor een korte coupe besloot ik vorig jaar mijn haar te laten groeien. Echter, ik heb van nature uit heel pluizig, eerder droog haar. Zeker in het najaar kan mijn haar enorm “kroezelen”, en vooral dan nu het wat langer werd.

Een aangepaste shampoo, conditioner en masker hielpen wel al een beetje. Maar om het echt mooi te laten vallen, moest ik sowieso dagelijks met de stijltang in de weer. En mijn haar was ook enorm onderhevig aan de weersomstandigheden. Beetje miezerig buiten? Dan had ik echt zo’n mooi “frizée” kroontje rond mijn hoofd.

Kristof stelde me dan ook voor om een keratine behandeling uit te voeren. Hij omschreef me als de perfecte kandidate voor deze behandeling en was laaiend enthousiast over de resultaten ervan, dus ik was enorm benieuwd.

Na de behandeling was mijn haar gladder dan ooit en het glansde heel mooi. Ik kreeg de opdracht om mijn haar 2-3 dagen niet te wassen, maar wel dagelijks te stijlen met de stijltang om het product goed in te laten werken.

En dan was het zover: de eerste wasbeurt thuis! Na het wassen liet ik mijn haar gewoon aan de lucht drogen en even later werd het me duidelijk waarom Kristof zo positief was geweest over deze behandeling. Zonder nog maar één lokje aan te raken met de stijltang lag mijn haar perfect. Het glansde als nooit tevoren en zag er gezond uit. Even met de borstel erdoor, en ik was klaar! De voorbije weken heb ik mijn stijltang zelfs niet meer nodig gehad.

Deze behandeling was voor mij dan ook ’n echte motivator om door te zetten om mijn haar te laten groeien.

Kristof vertelde me dat de behandeling meerdere maanden zijn effect zou behouden. Voor mij is het nu 1 maand geleden en mijn haar oogt nog altijd even glanzend en glad als die eerste dag!


Marjolein N.

Uit Dilsen Stokkem

Hi! Nieuw hier?

Geniet dan van onze tijdelijke superdeal: een korting van 20 % op uw gehele behandeling!


Verder plannen we bij uw eerste bezoek een intake-gesprek van 15” in. Zo leren we u en uw haar kennen en bespreken we hoe we dat matchen met de vorm van uw gelaat.


Wij kunnen niet wachten u te verwelkomen. Boek snel uw verwenmoment.

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Om hierover meer te lezen klik hier.