MAISON BU
BEAUTY

Van gelaat, tot manicure, bij Maison BU geniet u van een heerlijke en rustgevende beleving. Door constante bijscholing zijn we steeds mee met de nieuwste behandelingstechnieken en adviezen, voor het beste resultaat voor U.

MAKE-UP


Niet enkel zorgen we ervoor dat u met een fantastisch kapsel naar buiten gaat. Ook bieden we onze make-up service aan.

NAILS


Uw kappersbezoek zo efficiënt mogelijk maken? Tijdens het wachten bij een kleuring kan u nu eenvoudig een manicure boeken. We werken met het merk Koh.

GELAAT


In ons beautylab bieden we u een luxe aanbod van gelaatsverzorgingen van Evidens aan. U kan deze eenvoudig bijboeken via onze boekingstool.

BRIDAL

Opsteekkapsel of stijlvolle krullen, zachte oogschaduw of rode lippen? Samen zoeken we de ideale match. Op de grote dag verzorgen we uw haar en make-up ook met veel plezier aan huis.

MASSAGES


Een rustgevende schoudermassage en hoofdmassage maken deel uit van uw Maison BU ervaring. Volledig tot rust komen tijdens uw kappersbezoek? Boek dan een bijkomende massage.
Bekijk onze prijzen

PRIVATE

Heeft u er ooit van gedroomd om uw haar te laten verzorgen in alle rust en privé-sfeer? Wel, ga dan voor de ultieme private beleving bij een private hairdresser. Op woensdag en zaterdag kan u bij ons private afspraken boeken. Het privé-aspect, de beleving en onze onverdeelde aandacht zullen voorop staan.

TEAM MAISON BU BY KRISTOF BUELENS

Hi! Nieuw hier?

Dan nemen we graag de tijd om u te leren kennen. Tijdens een intake-gesprek leren we u en uw haar kennen en bespreken we hoe we dat matchen met de vorm van uw gelaat.

Verder doen we een grondige analyse van uw hoofdhuid en haar dat we tot in detail te bekijken. U bekomt persoonlijk product en behandeladvies.

Deze intake ter waarde van 50 euro krijgt u momenteel cadeau. Wees er snel bij!

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Om hierover meer te lezen klik hier.