Complete gepersonaliseerde gezichtsverzorging van EviDens

Als member laten we u graag genieten van onvergetelijke verwenmomenten.

Op dinsdag 8 november zijn er 8 timeslots beschikbaar waarin u gedurende 1 uur, en dit volledig gratis, kan genieten van een gepersonaliseerde gelaatsverzorging.

Deze gelaatsverzorging ter waarde van €100 wordt volledig afgestemd op de specifieke behoeften van uw huid en dit met de exclusieve producten van EviDens De Beauté.

 
Let op: er zijn slechts 8 sloten ter beschikking. Maak dus snel uw afspraak.

EviDenS de Beauté is een Frans-Japans luxe cosmeticamerk dat cosmetische expertise uit Japan perfect belichaamt, versterkt met Franse elegantie. Deze Japanse cosmetica biedt vrouwen en mannen wereldwijd een uitgebreide keuze aan schoonheidsproducten die voldoen aan hun huidverzorgingsbehoeften.

Het milieu, onze hectische levensstijl, stedelijke vervuiling en het verstrijken van de tijd eisen allemaal hun tol op onze huid. Blootgesteld aan een groot aantal schadelijke factoren is de huid niet in staat zich op de juiste manier te beschermen en wordt ze kwetsbaarder, met vroegtijdige tekenen van veroudering, droogte, enz…

Daarom is het essentieel om uw gezicht goed te verzorgen! Het is belangrijk om een huidverzorgingsroutine op te bouwen die optimaal is afgestemd op uw specifieke huidtype en behoeften. Of U nu een droge, vette, normale tot gemengde of gevoelige huid heeft, het is essentieel om een goede make-up remover, reiniger, lotion, serum, masker en moisturizer te gebruiken, evenals specifieke producten voor de meer kwetsbare zones, zoals de oog- en lipcontouren.

STEL HIER JE VRAAG

TEAM MAISON BU BY KRISTOF BUELENS

Hi! Nieuw hier?

Dan nemen we graag de tijd om u te leren kennen. Tijdens een intake-gesprek leren we u en uw haar kennen en bespreken we hoe we dat matchen met de vorm van uw gelaat.

Verder doen we een grondige analyse van uw hoofdhuid en haar dat we tot in detail te bekijken. U bekomt persoonlijk product en behandeladvies.

Deze intake ter waarde van 50 euro krijgt u momenteel cadeau. Wees er snel bij!

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Om hierover meer te lezen klik hier.