MAISON BU ARTLAB

We verruimen de kappersambacht tot een kunstvorm vanuit ons meesterschap waarbij we excelleren in tijd, kennis en passie. Bij Maison BU bepalen we zelf de trends en creëren we artypical looks op basis van U.

AANBOD

KERATINE


Droog, futloos, broos en beschadigd haar nieuw leven inblazen? Dat kan met onze keratine behandeling. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat je haar weer leeft.

Je ziet én voelt het verschil al na één behandeling.

PRIVATE

Heeft u er ooit van gedroomd om uw haar te laten verzorgen in alle rust en privé-sfeer? Wel, ga dan voor de ultieme private beleving bij een private hairdresser. Het privé-aspect, de beleving en onze onverdeelde aandacht zullen voorop staan.

MEMBERSHIP

Om u als gast nog meer te laten genieten van onvergetelijke verwenmomenten geven we onze meest loyale gasten, en dus ook u, de mogelijkheid om te upgraden van trouwe gast naar exclusief Maison BU member.

BEKIJK ON PRIJZEN

TEAM MAISON BU BY KRISTOF BUELENS

Hi! Nieuw hier?

Dan nemen we graag de tijd om u te leren kennen. Tijdens een intake-gesprek leren we u en uw haar kennen en bespreken we hoe we dat matchen met de vorm van uw gelaat.

Verder doen we een grondige analyse van uw hoofdhuid en haar dat we tot in detail te bekijken. U bekomt persoonlijk product en behandeladvies.

Deze intake ter waarde van 50 euro krijgt u momenteel cadeau. Wees er snel bij!

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te optimaliseren. Om hierover meer te lezen klik hier.